AWC Retreat 2 nov!

Jag firar 10 år och fyller även år! Det var hösten 2014 som jag själv fick kliva på min Rosa Resa. En resa jag inte alls önskade, men där var den. När vårdens uppgift var klar, så fanns så många känslor och tankar kvar. Hur gör jag nu? Hur återtar jag livet? Som tur var så har jag under många år arbetat med mig själv, men tog ändå hjälp för att helt enkelt våga återta livet.

AWC After Work Clubben var en träffpunkt för kvinnor mitt i livet max 55, som jag startade upp 2017, men som under pandemin hamnade i paus. Numera finns enbart en facebooksida kvar, men jag gillar namnet och nu tänkte jag använda namnet igen för en retreat.

Jag har bokat en lokal hos IOGT i centrala Luleå den 2 november, som är en röd lördag. Den här förmiddagen kl 9.30-14.00 tänkte jag erbjuda dig en retreat, med motivation, samtal, inspiration, aktiviteter och mitt YAPS pass. Jag vill bjuda in dig som är kvinna mitt i ARBETSLIVET, som varit med om eller är med om en egen cancerresa. Jag har tagit bort åldern, men denna förmiddag är för dig som är i arbetslivet då det är ett av tillfällets fokus.

Max 8 personer

Du medtager eget fika och en yoga matta.

Det jag bjuder dig på helt privat är hyran för lokalen och en goodipåse.

När du anmäler ditt intresse vill jag veta följande:

  • Varför vill du delta?
  • Hur gammal är du?
  • Vart i din resa befinner du dig?
  • Mobilnummer

Jag återkommer senast den 20 oktober, vilka som får delta eftersom jag inte vet hur många som kan vara intresserade.

Du kan avboka din plats senast kl 8.00 lördagen den 2 november, men skulle du inte avboka så kommer du få betala 500:-. Detta då tillfället är gratis och det är jag privat som betalat för denna present till dig, och kanske det finns någon som kan ta din plats istället om du inser att du inte kan eller orkar.

Har du frågor hör gärna av dig via kontakta formuläret. Kontakta sidan använder du också för att anmäla ditt intresse.

Denna röda lördag alla helgonshelg, vill jag ge dig en gåva enbart med kärlek och omtänksamhet. 💖

Tina Persson

Lämna ett svar