Kom ihåg ditt friskvårdsbidrag!

Nu är hösten här och nu är det många som inser att du har ett friskvårdsbidrag, som du inte använt dig av detta året. Så vad ska du göra, för du vill faktiskt använda bidraget och du vill inte bara köpa för att spedera upp ditt bidrag.

  1. Bor du i Luleå? Då är mitt tips mitt YAPS pass (Yoga-Avslappning-Pilates-Stretch) Ett pass där du stärker dina andetag, din rörlighet, din smidighet och balans. Passet är också en möjlighet för dig att lugna ditt inre och ge dig själv en underbar Self Care stund. En stund enbart för dig själv, trots att du delar den med några till.

    Jag kör passet på Örnäshallen, Örnäset i Luleå.
    Tiden är torsdagar 17.30 och lördagar 9.30.
    Du tar med egen matta och är ombytt.

    Jag skriver gärna ett kvitto som du kan ge din arbetsgivare, men jag finns även på Epassiportalen som flera arbetsgivare har.
    Kostnaden är drop in 180:-, 3-kort 500:- 5-kort 800:- 10-kort 1 550:- och dessa kort gäller även vårterminen 2025. Sen har vi terminskortet som kostar 2 00:- och då kan du gå alla pass under hösten.

    Passet passar för ung som äldre, smidig som stel. Passet kan vara en komplettering till annan träning, eller för att enbart komma igång. Möjligheterna är flera. Vill du veta mer hör gärna av dig, och du bokar ditt första pass.

  2. Walk and Talk coaching är en möjlighet för dig i hela vårt avlånga land. Walk and Talk coaching innebär att vi tar en promenad jag här i Luleå och du där du bor, och så coachar jag dig via telefon. Detta koncept går under aktivitet och rådgivning, som gör att du kan samtala om stress, kost, träning och så mycket mer.

    Idag är det många som skulle behöva prata om mycket, men det är svårt att veta hos vem och oftast går inte samtalet under friskvårdsbidraget, men här ges du möjligheten. Jag kan samtala om det mesta, där jag även har erfarenhet från en egen rosa resa, utbrändhet och mycket mer. Här var samtalet en viktig del i min återhämtning, eller ska vi säga ett sätta att förebygga framtiden.

    Nyfiken hör gärna av dig via kontakta här på hemsidan. På hemsidan kan du även läsa mer om både YAPSen och Walk and Talk coaching.

 

Så kom ihåg att ta vara på ditt friskvårdsbidrag!

Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson 💖

Lämna ett svar