HÄMTA HEM DIG SJÄLV I HÖST!

YAPS Tina

Bara att stanna upp och hämta hem mig själv, det är något jag verkligen älskar att göra. Bara att stanna precis där jag är och bara hämta hem mig själv, med några omtänksamma och medvetna långsamma andetag. Det är en så otroligt kärleksfull handling för mig själv, och så enkel.

Att andas omtänksamma, kärleksfulla, tacksamma och medvetna andetag det är något jag hela tiden påminner dig om när du deltar i mitt YAPS pass. Flera av mina deltagare har även sagt att dom är tacksamma för att jag påminner dom om detta. För att andas är så självklar, men hur andas du?

Så i höstens YAPS pass som startar v 35, så kommer andetaget få ett extra fokus. YAPS är ett pass som jag har skapat för eget behov för flera år sedan, och som numera är ett pass allt fler upptäcker. Jag kör passet i Spegelsalen på Örnäshallen i Luleå, torsdagar 17.30 och lördagar 9.30. Du är ombytt när du kommer, och har egen matta med dig.

För att delta på ditt första pass vill jag att du hör av dig för mer information, men har du varit med tidigare så vet du vad som gäller. Jag kommer som vanligt vara på plats vid entrén redan 10 över, för att ge dig en extra stund att landa innan passet.

YAPS = Yoga-Avslappning-Pilates-Stretch. Ett pass som även stärker din rörlighet, smidighet, balans, lugna din inre stress och ge dig en underbar Self Care stund för både kropp, knopp och själ.

Jag skriver gärna ett friskvårdskvitto för dig som behöver det, eller om din arbetsgivare finns med hos Epassi hittar du mig även där.

Pris 180:- drop in som kan uppgraderas till 10 kort som kostar 1 550:- (ej Epassi). Köper du kortet utan friskvårdsbidrag kan du alltid dela det med någon, eller bjuda med någon på ditt kort. Terminskort finns också 2 400:- och då kan du komma på höstens alla pass.

Då jag kör passet i egen regi, så kan några pass bli inställda då jag är på andra uppdrag eller att jag inte får tillgång till lokalen. Detta är något som deltagare, får veta om eller att det står på Friskotekets facebooksida.

Har du frågor hör gärna av dig, via kontakta formuläret.

Jag har även ett förslag på en må bra dag där YAPS passet kombineras med en härlig workshop, för både kropp, knopp och själ ca 4 timmar.

Önskar dig en härlig höst!

Din mentala hälsoinspiratör Tina Persson

Lämna ett svar